Register  •  Login   Search      
Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
   


Downloads Minimize
      


Cine sunt Eu? Minimize

 

ATUNCI CINE SUNT EU? Omul descoperă că nu este cine crede că este, pentru simplu motiv că nu el a fost cel care şi-a ales singur convingerile. Acestea i-au fost inoculate. Mai mult, ele existau deja la vremea când s-a născut el. El mai descoperă că nu este tot una cu trupul său, căci poate funcţiona şi fără corp. El începe să observe treptat că nu este tot una nici măcar cu visul său, deci cu mintea. La un moment dat, când ajunge la un nivel de profunzune suficient de adanc, el descoperă ceva absolut incredibil. El descoperă că este o forţă - forţa care îi permite corpului să trăiască şi minţii să viseze.
 
Atunci când percepem lumea prin ochii iubirii, noi devenim una cu păsările, cu natura, cu oamenii, cu tot ce ne înconjoară. În acest fel, ne putem transforma în orice formă de viaţă. Noi putem deveni una cu vulturul prin intermediul iubiriii noastre şi îi putem împrumuta aripile, sau putem deveni una cu ploaia, ori cu norii. Pentru a face acest lucru, este necesar mai întâi să ne golim mintea de teamă şi să o percepem prin ochii iubirii. Trebuie să ne dezvoltăm voinţa până devine suficient de puternică pentru a se conecta la o altă vointă, devenind una cu ea. În acest fel putem să căpătăm aripi pentru a zbura. Sau putem deveni una cu vântul, zburând ici şi colo, ori alungand norii pentru ca soarele să răsară. Aceasta este puterea iubirii.
 
În lumea în care trăim, adevărul este relativ. El se schimbă tot timpul, căci noi trăim într-o lume a iluziilor.
 
Eu sunt responsabil pentru ceea ce afirm, dar nu şi pentru ceea ce înţelegeţi dumneavoastră din cuvintele mele. NU MĂ CREDEŢI PE MINE, NU VĂ CREDEŢI NICI PE VOI ÎNŞIVĂ NU CREDEŢI PE NIMENI.
 
După ce am deschis rănile trebuie să le curăţăm prin IERTARE. Iertarea conduce la acceptarea de sine, iar apoi la iubirea de sine.

 

      


);