Register  •  Login   Search      
Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
   


Downloads Minimize
      


Preot si vrajitor Minimize

 

sandsPreot şi vrăjitor, şamanul călătoreşte între lumea reală şi lumea spiritelor „ de dincolo ”, puterea sa este nelimitată. Răspunde de relaţia cu sufletele celor defuncţi, duce tratative cu spiritele naturii, vorbeşte cu plantele şi animalele, vindecă bolile fizice şi mentale, prezice vremea şi viitorul.
 
Şamanismul a existat dintotdeauna pretutindeni din Siberia, Laponia şi până în America de Nord, Australia.
 
Practicile şamanice au început să fie privite cu consideraţie după ce multă vreme au fost luate în derâdere de către ştiinţă. Omul modern şi-a tăiat „ cordonul ombilical ”, care îl leagă de lumea din care venise şi unde se întoarce invariabil.
 
Experienţa şamanică reprezintă o aventură spirituală fenomenală, o dovadă greu de negat despre capacitatea cândva activă a oamenilor de a-şi folosi puterile subconştiente pentru a intra în legătură cu o altă dimensiune a existenţei populată de spirite ale lumii umane, vegetale şi animale.
 
ZalmoxisExistenţa şamanismului la daci: Zamolxis a fost şaman.
Şamanul comunică cu duhurile şi cu divinitatea.
Şamanul este pentru comunitate: preot, magician, medic, consilier fiind înzestrat cu puteri supranaturale, este canal viu de comunicare cu forţele misterioase.
 
Purtările stranii ale şamanului, dezvăluie cea mai înaltă spiritualitate (M. Eliade).
Bucuria este Spiritul, Divinitatea care se exprimă pe sine în viaţă.
 
Când câmpul de energie a inimii este complet deschis ne acordăm la lumină şi suntem în legătură cu cel care ne conduce în toate. Ne creăm realitate prin gândurile noastre.
Energia nu poate fi creată, nici distrusă, dar poate să-şi schimbe forma.
 
atomAtomul este 99,9 % spaţiu gol, iar particulele subatomice ce se mişcă la viteze mari prin acest spaţiu sunt fascicule de energie vibratoare ce transportă informaţii şi codificari unice (energia pură este pretutindeni, atotputernică şi atotştiutoare).
 
Gânduri, cuvinte, acţiuni sunt de asemenea energie, se dilată, contractă îşi schimbă forma, ce trimitem în exterior se întoarce înapoi la noi.
 
„ Ceea ce se aseamănă se adună ” sau „ după cum semeni aşa vei culege ”.

 

      


);