Register  •  Login   Search      
Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
   


Downloads Minimize
      


Tot ceea ce este Minimize

 

Comunicarile din lumea imateriala afirma mereu ca TOT CEEA CE ESTE a creat sufletele nu la nasterea oamenilor, ci cu mult inainte, ca sufletele ar fi componente intrinsece a TOT CEEA CE ESTE.

Aceasta energie multidimensionala hiperinteligenta s-a fragmentat voluntar, cu scopul de a se manifesta in cele mai diverse forme, de a experimenta cele mai variate cai de existenta, de a se autocunoaste, de a-si crea posibilitatea evolutiei sale proprii, neincetate.
 
Sufletele se afla, deasemenea, intr-un proces etern de evolutie. Ele urmeaza cicluri de incarnare voluntara, pe diferite planete din univers, inclusiv pe planeta noastra.
 
Stagnarea si involutia spirituala in cursul timpului a produs diferentierea sufletelor. Create egal initial, sufletele au evoluat inegal in cursul timpului. Nu exista (si nu va exista niciodata) un punct final, o stare de fericire eterna (promisa de religii). Aceasta stare de pseudo-fericire ar reprezenta adevarata moarte spirituala, plictiseala, stagnare. Caci, fara reperul de contrast - nefericirea - cum ar putea cineva simti ce e fericirea? Cum ar putea cineva defini ce e intunerecul, daca nu vede lumina, cum ar putea cineva defini caldura, daca nu simte frigul ?
 
Originea vietii ramâne in continuare o mare enigma. Probabilitatea nasterii întâmplatoare a vietii in univers este practic nula! dali-watchesInexplicabil este si modul cum constiinta comanda/actioneaza asupra materiei. Cum poate un simplu gând sa puna in miscare muschii picioarelor, pentru ca omul sa faca câtiva pasi, sau muschii mâinii, spre a ridica o carte de pe masa? Unde este loc in lumea determinismului, cu legile sale fizice previzibile, pentru libertatea de vointa? Fiintele nu pot fi numai simple masini automate, dirijate de legi fizico-chimice!
 
Unul din principiile fizicii cuantice este indeterminismul lumii microscopice. Misterul lumii microscopice, lume care nu se supune legilor macroscopice determinist-previzibile, consta in faptul ca nu se poate explica de ce (la depasirea unui anumit prag critic ) lumea microscopica (nebuloasa, haotica, imprevizibila) se transforma dintr-o data intr-o lume macroscopica ordonata, previzibila.
 
"Dumnezeu" (TOT CEEA CE ESTE) explica de ce a creat, prin fragmentarea propriei sale fiinte energetice, universul, sufletele, viata pe pamânt si pe alte planete din univers. Inainte de fragmentare si materializare, cunostea TOTUL dar numai TEORETIC, fara sa fi simtit PRACTIC ce reprezinta realitatea fizica. Prin creerea universului dualistic, a sufletelor si a vietii, si-a dat lui insasi posibilitatea practica de a se cunoaste pe el insusi, de a se cunoaste pe sine, de a stii CINE ESTE si CE POATE DEVENI. Pentru a cunoaste ce e caldura (creand frigul), de a cunoaste ce e sa fii satul (creand foamea), ce e fericirea (creand supararea), ce e sanatatea (creand boala), ce e pacea (creand razboiul) etc.
 
Cunosterea practica a tuturor acestor trairi o poate realiza numai prin intermediul vietii terestre a SUFLETELOR.
Astfel, sufletele sunt parti din TOT CEEA CE ESTE. Ele cunosc programele extrem de complicate (experimentate de-a lungul evolutiei pe parcursul a miliarde de ani) de crestere-evolutie a corpurilor plantelor, animalelor, oamenilor, ele furnizeaza CENTRALEI informatii, impresii, simtaminte, senzatii. Intre SUFLET si TOT CEEA CE ESTE nu exista nicio diferenta, TOTUL E UNA.

- EXISTA: o forta energetica multidimensionala hiperinteligenta numita TOT CEEA CE ESTE, suflete (parti componente a TOT CEEA CE ESTE, preexistente), viata inainte si dupa moarte, îngeri pazitori (mentori spirituali), un proces etern de autocunoastere (prin creatiile sale) a TOT CEEA CE ESTE.
- NU EXISTA: paradis, purgatoriu, iad, diavoli, judecata de apoi, pedepse eterne.
- Toate creatiile lui TOT CEEA CE ESTE din Univers se afla INAUNTRUL (nu IN AFARA) lui.
- TOT CEEA CE ESTE nu ameninta, nu se supara, nu da porunci, nu judeca, nu se razbuna, nu bate, nu pedepseste pe niciuna din propriile sale creatii, caci s-ar pedepsi pe el insusi. TOT CEEA CE ESTE este o forma de energie subtila, exprimata prin IUBIRE PURA. Acest mesaj, mesajul IUBIRII PURE, a fost transmis oamenilor de catre toti marii intemeietori ai religiilor mondiale. Oamenii nu au inteles insa mesajul.
- TOT CEEA CE ESTE nu a cerut niciodata organizarea oamenilor in biserici, nu a cerut proslaviri, inchinaciuni, cultul personalitatii, ofrande.
- Intrebat de ce nu apare manifest si simulltan tuturor oamenilor spre a-si dovedi existenta, TOT CEEA CE ESTE a raspuns ca pentru el n-ar fi nicio greutate sa o faca, numai ca marea majoritate a oamenilor, indoctrinati religios, ar crede ca ceea ce vad si aud nu este opera lui, ci a diavolului.

- Oamenii dispun de 3 constiinte: a) constiiinta corpului fizic, b) constiinta Ego-ului (ambele în interiorul corpului fizic) si c) constiinta sufletului (extinsa si in afara corpului). Primele doua sunt formate la nastere, a treia (sufletul) este pre-existenta (pastratoarea amintirilor si experientelor acumulate in incarnarile anterioare). Primele doua nu au acces in timpul vietilor la banca de date acumulate de suflet in cursul vietilor anterioare, având sarcina de intretinere a corpului in viata. Dupa moarte sunt integrate in suflet.

- Indiferent de apartenenta confesionala (in prezent exista pe glob sute de confesiuni religioase) si de faptele savârsite din viata, toate sufletele ajung dupa moarte in acelasi loc, nimeni nu va fi judecat si pedepsit.

- Oamenii sunt parti din TOT CEEA CE ESTE, din DUMNEZEU, sunt DUMNEZEI, egali intre ei din toate punctele de vedere, dar aflati insa in stadii diferite de evolutie spirituala. Unii sunt in faza unor copii de gradinita, altii in clasele primare, altii in clasele de liceu. Cei evoluati, nu au dreptul sa-i dispretuiasca si sa-i critice pe cei din clasele primare sau de la gradinita, precum nici cei de la gradinita sau din clasele primare nu au dreptul sa-i invidieze pe cei care au atins deja un stadiu de dezvoltare superior. Caci, toti sunt frati si surori, toti parti din TOT CEEA CE ESTE, toti sunt - fara exceptie - DUMNEZEU.

- 70-80% din tot ceea ce traim in fiecare viata este planificat de catre suflet inainte de nastere, numai 20-30% reprezinta hotarîri spontane, neplanificate. Fiecare suflet este autorul scenariului vietii, totodata regizorul si actorul care joaca in viata un anumit rol.

- TOT CEEA CE ESTE explica notiunea greu de inteles a sincronicitatii timpului. In Univers nu ar exista decât un etern ACUM, trecutul, prezentul si viitorul existând simultan. Viata ar fi (ca si la desfasurarea unei partide de sah), o drama in care au fost prevazute, inca inainte de creerea universului, toate variantele posibile de derulare. Si la jocul de sah exista un numar extrem de mare de variante posibile de derulare a partidelor, dar limitate ca numar de posibilitati. In orice stadiu exista un numar limitat de variante care mai stau la dispozitia jucatorilor, la libera alegere. Orice mutare ar face jucatorul este una din miliardele de variante care îi mai stau la dispozitie, pâna la incheierea partidei. Toate mutarile efectuate inaintea viitoarei mutari reprezinta trecutul, mutarea imediat urmatoare prezentul, iar mutarile viitoare ramase la dispozitie pâna la finele partidei de sah viitorul. Mutarile ar avea loc, in aceasta conceptie, simultan, deoarece se petrec in interiorul unui joc cu mutari deja cunoscute, limitate. In acest sens trebuie inteleasa si sincronicitatea trecutului, prezentului si viitorului in Univers.

 

 

      


);