Register  •  Login   Search      
Downloads Minimize
      


Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
      


Forum Minimize
 
ForumForumDiscussionsDiscussionsGeneralGeneralUneori pare sa fi fost ieri, alteori pare sa fi trecut o suta de ani.Uneori pare sa fi fost ieri, alteori pare sa fi trecut o suta de ani.
Disabled 
Previous
 
Next Next
New Post
 4/10/2013 2:00 AM
 
 Modified By Schiaucu  on 4/10/2013 2:02:01 AM

Buna seara,

A durat, dar mare ne-a fost bucuria sa gasim acest site, care sa ne reimprospateze in memorie felul inconfundabil in care vorbiti si incercati sa ne invatati sa fim ceea ce trebuie sa fim. E un sentiment amestecat.: Desi sunteti prezenti in permanenta in gandurile noastre, o prezenta cu care ne-am obisnuit si am asimilat-o, faptul de a citi articolele pe care le-ati scris si postat pe site, ne-a facut sa tresarim, sa ne dam seama ca imaginea pe care am pastrat-o in sufletul nostru, a fost ea isesi transformata de convingerile si felul nostru de a fi. In texte am regasit suflul cald al prezentei dumneavoastra, care ne-a reaccordat si a reactualizat prezenta voastra in inimile noastre, insa ne lipseste bucuria si linistea pe care am simtit-o acolo, langa dumneavoastra, sub cerul instelat al noptilor de vara din Brasov. De aici de departe, de unde suntem, ne este dor de dumneavoastra si de doamna Flori. Intilnirea cu dumneavoastra a insemnat inceputul in cautarea drumului, cautarea sufletului... Multe cautari, multe intrebari. Am petrece ani punandu-va intrebari, v-am consuma cu totul. Ne asteptam ca acest forum sa forfoteasca de viata de la toti aceia care au "muscat" o bucatica din dumneavoastra. Asteptam sa mai postati articole, asteptam momentul in care ne vom reintilni, si speram ca acesta sa fie cat mai curand.

Va imbratisam cu dragoste,

Gabriel si Mirela Schiaucu

New Post
 10/24/2013 9:58 AM
 

eu am citit tot ce am gasit pe aici fara sa stiu cand a trecut timpul. mi-am dat seama ca rezonez cu aceste informatii. astept nerabdator si alte postari, articole, etc.

Disabled 
Previous
 
Next Next
ForumForumDiscussionsDiscussionsGeneralGeneralUneori pare sa fi fost ieri, alteori pare sa fi trecut o suta de ani.Uneori pare sa fi fost ieri, alteori pare sa fi trecut o suta de ani.

      


);