Register  •  Login   Search      
Downloads Minimize
      


Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
      


Forum Minimize
 
ForumForumDiscussionsDiscussionsGeneralGeneralCine vorbeste?Cine vorbeste?
Previous Previous
 
Next Next
New Post
 5/27/2013 12:41 AM
 

Acest topic este o provocare pentru voi si totodata o intrebare fara un raspuns prea concret pentru mine.

Cine vorbeste cand auzi o voce interioara?

Cine vorbeste cand simti un indemn spre a face ceva anume?

Cine vorbeste cand doresti ceva cu o nemarginita pasiune?

Cine vorbeste cand iti vine in minte un lucru nemaistiut pana atunci?

si lista poate continua ...

Semnul mare de intrebare este constituit de originea sau identitatea acelor informatii/porniri pe care le simtim in diferite momente ale vietii noastre; sunt oare de la noi sau vin de la alte persoane.

Daca sunt de la alte persoane cum am putea sa le identificam, pentru a evita sa traim fricile si pornirile altora?

Daca sunt de la noi, sunt oare expresia constiintei trupesti, care poate si gresi, sau sunt expresia sufletului nostru care incearca sa ne ajute?

Cum putem face aceasta diferenta, cum putem sti cand trebuie sa urmam ceea ce ne spune "The little man from inside".

...

New Post
 10/23/2013 9:23 PM
 

am inteles ca nu avem raspuns chiar la toate intrebarile, adica cunoastrea va fi limitata si atat cat ni se va permite . banuiesc ca stiu "ei" ce ne e de folos si ce nu.

Previous Previous
 
Next Next
ForumForumDiscussionsDiscussionsGeneralGeneralCine vorbeste?Cine vorbeste?

      


);