Register  •  Login   Search      
Anunturi Minimize
Anunturi
NIMICUL ABSOLUT - Tuesday, December 31, 2013
Mintea gandeste, linistea mintii nu este. Mintea gandeste, doreste sa schimbe ce dintotdeauna este. Mintea se teme de propria sa moarte. Teama este iluzia mintii care se identifica cu egoul. Frica este certitudinea falsa care pare reala. Observatorul mintii nu e mintea. Corpul si simturile lui nu sunt Observatorul. Esti ceea ce observi nu cine observa. In prezentul trecator se manifesta proiectia trecutului in incertitudinea viitorului care tot o proiectie a trecutului este. Nimicul este Întregul Absolut si dincolo de acestea. Nimicul si Intregul Absolut sunt concepte. Cuvintele si conceptele sunt nonsensuri nascute din mintea egocentrista. Cuvintele sunt iluzii. Cuvintele nu sunt Calea. Calea este fara cuvinte. Non-intelegerea dincolo de cunoastere se afla. Nemanifestatul este dincolo de manifestat. Cand definitii sunt,  Nedefinibilul este de neperceput. Sa descoperi sau sa redescoperi tot ceea ce nu esti - corp, sentimente, ganduri, timp, spatiu, acesta sau aceea - nimic concret sau abstract din ceea ce percepem nu poate fi tu insuti. Chiar actul perceperii arata ca tu nu esti ceea ce percepi.
 
 
TREZITI-VA! - Sunday, November 04, 2012

 

Treziti-va, ajunge cu somnul, ati trait atatia ani in somn! Toata viata unui om este un somn. Asa ati fost invatati permanent sa faceti. Limba engleza, romana, orice alta limba pe care o invatati este o limba de comunicare, de a transmite gandul, ideea, informatia de la unul la altul. Ideile pe care le-ati auzit de la unii, le memorati si le transmiteti la altii. Treziti-va, ca nu e doar atat!

 

Memoria este un flux de energie, prin anumite incarcaturi in aura energetica. Prin memorie incarci ideile altora permanent, Inveti tot timpul tot ce a inventat altul ca sa fii in folosul altora. Treziti-va ca nu este doar atat!

 

Informatiile pe care le puteti avea exista. Nu incercati sa schimbati ziua de maine cu ideile voastre pentru ca ziua de maine vine cu problemele, cu starile si cu dorintele cuiva. Si acel cineva nu esti tu. Acel cineva este creatia in tine. Tu ai venit pentru un program, traiesti intr-un program bine stabilit. Sufletul tau este cel care te conduce. Tu, cel care vorbesti, spui ca tu esti sufletul, ca sufletul tau se afla in interior. Dar atunci cand ajungi sa ai o anumita problema te cramponezi, te opresti si nu sti cine esti. Asa cum a spus cineva, tu ca fiinta umana esti un gand, un corp si un suflet. Gandul este cel care deschide gura si vorbeste, foloseste corpul, dar atunci cand ai o problema te cramponezi si il cauti pe Dumnezeu. Insa el este departe. Treziti-va! Cautati-va sufletul care este in jurul vostru. Treziti-va oameni, treziti-va voi, aceste ganduri pentru ca sunteti mai mult!

 

 
   


Downloads Minimize
      


Purificarea Chakrelor Minimize
 
In aceasta perioada benefica pt evolutia spirituala, tot mai multi oameni incerca sa se informeze despre acest subiect. O parte din ei au si motive bine intemeiate cum ar fi: probleme in legatura cu sanatatea fizica sau psihica, curiozitatea, evolutia spirituala, esecuri, temeri, traume, ambitii nesatisfacute, etc.
 
Pentru omul modern este greu de acceptat ideea ca s-a indepartat de natura, iar situatiile neplacute prin care trece din aceasta cauza reprezinta o consecinta nedorita. Civilizatia isi face tot mai mult simtita prezenta in viata noastra cotidiana. Sunt asadar, tot mai frecvente cazurile in care oamenii din diferite categorii sociale se trezesc depasiti de situatii la care nu pot gasi rezolvare: migrene, indispozitii frecvente, emotivitate exagerata, oboseala nejustificata, stres, fobii, lipsa unui partener de viata, etc. Intoarcerea la natura se pare ca este solutia salvatoare. 
 
Va prezint in continuare un minim de informatii care va pot face sa intelegeti mai usor cum ar fi bine sa incepeti sa va ajutati singuri. Pentru a intelege mai bine ce doresc sa va transmit, incercati sa va ganditi de unde vine energia electrica spre consumatori. Ea este creata intr-o termocentrala, iar la iesirea catre beneficiari, curentul electric are o tensiune si o intensitate foarte mare. Pt a putea fi folosit de consumatori, curentul electric este transformat de cateva ori in asa fel incat, atunci cand ajunge la destinatie, tensiunea si intensitatea lui sa fie in limite accesibile.  La fel se intampla si in Univers.
 
Energia universala este generata de Creator in centrul universului si are o frecventa de vibratie foarte mare, ceea ce ii confera si un grad de puritate deosebit. Prin intermediul chakrelor, omul primeste din univers o cantitate de energie universala, care ii este necesara pentru a-si putea intretine activitatile corpului fizic. Asadar, chakrele modifica frecventa de vibratie a energiei universale primite din univers, in asa fel incat ea sa aiba frecventa de vibratie mai mica, dar foarte apropiata de cea a corpului uman.
 
Fiecare chakra are legatura cu o glanda cu secretie interna, aceasta la randul ei alimentand organele cu care este in legatura directa. Asadar, pentru a trai in conditii mai bune, ar fi bine sa ne purificam chakrele.
 
Dupa cum am mai spus, chakrele sunt centre energetice. Ele se gasesc localizate pe linia mediana a corpului. Sunt in numar de 7 si se numesc astfel: Muladhara, Swadistana, Manipura, Anahata, Vishuda, Ajna si Sahasrara.
Chakrele localizate in partea de jos a corpului reflecta latura noastra instinctuala, cele de sus latura noastra mentala. Atunci cand sunt deschise, purificate, se considera ca sunt operative la nivelul cel mai inalt. Exista multe tehnici pentru echilibrarea si purificarea chakrelor, dar cel mai mult se folosesc cele de deschidere a lor.
 

 

      


);